keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Uutta Praedoria tulossa joskus

Koska Ville Vuorela kirjoittaa uutisesta blogissaan, niin kai sitä voi levittää laajemmallekin.

Eli Petri Hiltuselta on tulossa yhteistyössä Juha Harjun kanssa uusi Praedor-albumi, joka vie Jaconian historiaa eteenpäin. Tämä on sinällään jo mahtava uutinen, mutta lisäksi Praedor-faneille tarjotaan mannaa uuden roolipelilisäkirjan muodossa! Ja linkin takaa näkee, että aika päheää settiä on luvassa.

En tiedä muista, mutta minä ainakin innostuin tästä uutisesta. Seuraava Isot Jutut, joita pitää alkaa odottamaan, on varmaan nyt sitten tämä uusi Praedor-sarjakuva ja ropelisäri.

3 kommenttia:

 1. Huomasin itsekin uutiset eilen burgerin blogista (ja kävin vakoilemassa Hiltusen sivuilla), todella mahtavaa :)

  Juha Harjun piirrosjälki on sarjakuvamaisempaa ja modernimpaa kuin Hiltusen, mutta vaikutti ihan ok:lta. Tosin, mieluummin olisin katsellut Hiltusen omaa kuvitusta.

  VastaaPoista
 2. Olen aika pitkälle samoilla linjoilla tuon taiteilijanvaihdoksen suhteen. Olisihan se ollut kiva nähdä itse Hiltusen kädenjälkeä, mutta kyllä tuo Harjunkin taida näyttää ihan kivalta, kun ajatukseen ehti tottua.

  Sarjakuvamaisempaa Harjun jälki tosiaan on, mutta toisaalta jossain mielessä ehkä myös dynaamisempaa... vauhdikkaampaa. Paha kuitenkaan mennä sanomaan mitään ennen kuin näkee itse läpyskän kädessä.

  Kuolleen jumalan palvelijaa tässä yksi päivä selailin pitkästä aikaa. Se oli kyllä edelleen todella nättiä katseltavaa.

  VastaaPoista
 3. Vauhdikas on kyllä hyvä määritelmä, itselle tuli piirrostyylistä ehkä ensimmäisenä mieleen (lauantai)aamun supersankaripiirretyt, joita ainakin joskus tuli. Muistikuvissa on joku Batman-sarja.

  VastaaPoista