sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Finnconin satoa...

Ensimmäistä kertaa tuli Finnconissa käytyä, ja pitkästä aikaa Helsinkiä ja Makea nähtyä, ja täytyy kyllä sanoa, että reissu oli tekemisen arvoinen! Animeconin vierailijoista ja alkujärkytyksestä selvittyäni itse Finncon-tapahtuma oli mielenkiintoista nähdä, George Martinin nimmari Valtaistuinpelin juhlajulkaisuun tuli hankittua ja miehen haastattelu tuli kuunneltua. Kaksi sanaa: Fucking Awesome!

Myös Petri Hiltusen taisin paikalta bongata, mutta ikävä kyllä ei ollut miehen materiaalia mukana, muuten olisi voinut mennä myös häneltä nimmaria pyytämään :D

Lisäksi Markon kanssa ideoimme hieman uudenlaista sähköpostiropekampanjaa, josta ei nyt vielä voi sanoa oikein mitään konkreettista, kuin että "vähän D&D:n core-meininkiä, vähän Song of Ice and Fire -meininkiä, vähän jotain omaa". Hienon kartan pohjan väsäsimme eilen illalla, ja ideoita tuli heiteltyä. Saa nähdä mitä me saamme siitä aikaan.

Kaiken kaikkiaan kesän kohokohtia oli kyllä Finncon ja Helsinki. Kiitoksia vielä kerran Markolle ja Susannalle majoituksesta!

1 kommentti:

  1. Oli mahtavaa, että pääsit käymään! Joskus uudestaan taas.

    VastaaPoista