sunnuntai 9. elokuuta 2009

Robin Hood - A Song of Ice and Fire Style!

Mikä olisikaan parempi systeemi kuvaamaan köyhien sankaria, metsämaiden konnaa ja rikkauden kauhua, kuin ASOIAF RPG, joka on suunniteltu sopimaan juuri romantisoituja ritareita kuvaamaan? Sallikaa minun siis esitellä teille Hentingtonin ser Robert Hode, eli Robyn Hood.

(Varaan mahdollisuuden muutoksiin, sillä tämä on vain ensimmäinen versio hahmosta)


History: You fought in battle.
Goals: Justice; Motivations: Duty
Virtues: Charitable, Courageous; Vices: Arrogant


Historia *PIENIÄ SPOILEREITA TULEN JA JÄÄN LAULUN ENSIMMÄISESTÄ (JA TOISESTA?) OSASTA!!!*

Robert Hode on ikivanhaa Andalien valloituksesta periytyvää sukulinjaa, joka aikojen saatossa on kuitenkin menettänyt mahtiaan, ja toimii nyt vain Inghamin lordin vasallina. Kun Starkit ja Pohjoinen nousivat sotaan Lannistereita vastaan, jäivät Hoden huoneen maat sotivien joukkojen jalkoihin. Ser Robert puolusti maitaan parhaansa mukaan, mutta ei voinut tehdä paljonkaan, sillä hänen lääninherransa, Inghamin lordi Magnus liittoutui Lannisterien kanssa ja ryösti kauan halajamansa Hoden maat ja antoi ne serkulleen, Andusin Anguylle. Robert Hode vannoi kostoa, alkoi kutsumaan itseään Robyn Hoodiksi erään vanhan sankarien ajalta periytyvän legendan mukaan ja pakeni kotilinnastaan uskollinen marjakuusijousi olallaan.

Robyn oli äkkipikainen ja ylpeä ylimys, jolla oli kuitenkin pidetty maanherra. Hän pyrki yleensä tulkitsemaan lakia mahdollisimman armeliaasti ja rahvasta suosien, mutta tuntee nyt noiden lakien pettäneen hänet ja onkin ryhtynyt lainsuojattomaksi. Hän toivoo vielä joskus palauttavansa huoneensa maat ja omaisuuden, mutta keskittyy nyt suojelemaan entisiä alamaisiaan uusien herrojen vääryyksiltä ja raivoavan sodan vaaroilta.


Statit (Juuri karkotuksen/lainsuojattomaksi ryhtymisen jälkeen):

Age: 28, Gender: Male; House: House Hode in Hentington (Riverlands)
Eye Color: Dark Green; Hair Color: Light Golden

Agility 4, Animal Handling 2 (Ride 1B), Athletics 3, Awareness 3, Cunning 3, Deception 2, Endurance 3, Fighting 4 (Long blades 1B), Healing 2, Knowledge 2, Marksmanship 5 (Bows 2B, Blood of Andals +2), Persuasion 3, Status 2 (Outcast, Reputation 1B, Breeding 1B), Stealth 3, Survival 2 (Hunt 1B), Thievery 2, Warfare 3, Will 3 (Courage 1B).

Qualities: Blood of the Andals, Deadly shot, Favored of the Smallfolk
Drawbacks: Nemesis (Magnus Lord of Ingham, Anguy of Andus), Outcast
Destiny Points: 2

Combat Defense: 10, Health 9
Intrigue Defense: 7, Composure: 9

Weapons:
Longbow | 5+1B | dmg 6 | Long range, Piercing 2, 2-handed, unwieldy, vicious
Longswrod | 4 | dmg 4
Dirk |4 | dmg 2 | Off-hand +2

Armor:
Padded; Armor Rating 1, Armor Penalty 0

2 kommenttia:

  1. Hienosti sutjautettu SIF maailmaan. Ehdottomasti sellainen hahmo jota seuraisi, mikäli peli olisi meneillään.

    VastaaPoista
  2. Joo tuo olisi hahmo, joka sopisi sellaiseen "Knights of the Hollow Hill" -meininkiin kyllä melkoisen hyvin... en muista onko jo sulle tuttu, mutta pian on :)

    VastaaPoista