lauantai 5. joulukuuta 2009

Vaikka en seuraa amerikkalaista jalkapalloa...

...niin tiedän kaiken sen tapahtumista Atlantin valtameren tuolla puoelen. Miksikö? Koska jalkapallokauden alun myötä George R. R. Martin ei juuri muusta puhukaan... Älkää siis pidättäkö hengitystänne A Dance With Dragonsia odotellessanne... :) Tai noh, jos joku on yrittänyt pidätellä hengitystään tätä kirjaa odotellessa, niin hänet on todennäköisesti jo maan multiin laitettu.

Optimistisesti haluan ajatella, että kyllä se sieltä tulee - mutta odotus on pitkä!

Muita uutisia. Adlibris ilmoitti, että Pathfinder Roleplaying Game Core Rulebook olisi jälleen saatavilla - juuri sopivasti kun High Fantasy -innostukseni hetkeksi laantui. Nyt tasapainottelen kahden vaihtoehdon välillä: joko ostan kirjan nyt hyllyyn tai sitten toivon että sitä on saatavilla vielä, kun jälleen D&D-menosta innostun... elämä on valintoja...

Green Roninin A Song of Ice and Fire RPG Campaign Guide -kirjasta ei juuri muuta uutta, kuin että kirja odottaa Martinin (oletettavasti) hyväksyntää, jonka jälkeen se menee painoon. Eli tämänkään kirjan kohdalla ei kannata keuhkoja testata. Dragon Age -roolipelikin samalta firmalta ilmestyy varmaan nopeammin... tosin myös DA on herättänyt mielenkiintoni, joten sen ilmestyminen ennemmin ei ole oikeastaan huono juttu.

Mitäköhän muuta... niin joo, komentokeskukseni (eli pöytäkoneeni, jos joku ei puhu samaa nörttikielen murretta kuin minä) kovalevy taisi sanoa työsopimuksensa irti (siltä ainakin uhkaavasti näyttää), ja siinä meni melkoinen kasa ropesälääni - oikeastaan kaikki. Varsin tabula rasa -fiilikset tällä hetkellä... Meni siinä paljon muutakin, mutta onneksi tärkeimmät koulujutut olin juuri edeltävänä päivänä tallennellut tikulle.

1 kommentti:

  1. Bookdepository ilmoitti muutama päivä sitten, että sieltäkin voi nyt tilata tuota Pathfinderia 35€ hintaan. Omistan itse 3.5 ja 4 joten Pathfinder jää ymmärrettävästi ostamatta

    Dragon Agea odottelen innolla ja Mouse Guardia aiotaan testata Helsingissä ^^ jossakin vaiheessa.

    VastaaPoista