lauantai 23. tammikuuta 2010

Hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää, Monttu!

Toimin, kuin Tosimies ja unohdin Montun 1-vuotispäivän, vaikka suunnitelmissa oli asiaa jotenkin juhlistaa. Sen verran ottaa päähän, että kaikki ideat unohtuivat.

Lisäksi toivoin, että olisin ylittänyt ensimmäisen vuoden aikana myös maagisen sadan postauksen rajan, mutta ikävä kyllä sekin rajapyykki jäi saavuttamatta... Noh, elämä on pettymyksiä täynnä, joten tyydytään nyt sitten... 83 viestiin (noin) vuoden sisällä. Ihan hyvä sekin, jos alkaa viestitiheyttä laskemaan: viesti vähintään joka viikolle.

Lisäksi on ikävää, että marras-joulukuusta asti blogi on ollut varsin hiljainen. Koulumaailmassa kandi ja nyt tammikuussa alkanut harjoitelu on syönyt energiaa, jonka lisäksi Oftiin sijoittuvan kampanjan toinen pelikerta siirtyy siirtymistään. Osaksi syy on myös minun, mutta käytettäköön nyt se "on minulla oikeakin elämä" -kortti minun osaltani. ;)

Luulenpa, että kunhan tuo Oft-kampanja saadaan loppuun, olisi hyvä siirtyä Praedorista johonkin muuhun systeemiin ja maailmaan ihan jo vaihtelunkin vuoksi: vuosi saman pelin parissa on meidän peleissämme jo aika kova saavutus. Tällä hetkellä Dragon Age RPG Set 1 voisi olla mielenkiintoinen tutustuttava, jos kampanjaa lähtisin rakentelemaan, jotenkin mikä tahansa ei-fantasia tuntuu ainakin pitemmän kampanjan kannalta jotenkin "meh"... tai ehkä minä olen vain tylsä.

Ehkä jonkin one shotin välissä voisi kyllä Stalkeria kokeilla; siihen on kuitenkin aika helppo keksiä jokin nopea pikku peli.

Tulipas melankolinen postaus... noh, toivottavasti uusi vuosi tuo uudet kujeet... :P

1 kommentti:

  1. Onnittelut Montulle vuoden iästä! Endless Bag of Dice ylitti sadan postauksen rajan aivan vastan ja ikääkin on jo enemmän kuin vuosi.

    Joo kyllä sitä tulee blogissa jos toisessakin ns "jaksoja" ropetuksen suhteen! Aika perus elämistä, mutta sitähän se. "joillakin on oikea elämä"

    Ja Dragon Age on varma valinta. Vähäisellä kokemuksella varsin miellyttävä, blogista sitten tuntemuksia enemmän. Kirjoittelen siitä arvostelun muutaman pelikerran jälkeen.

    VastaaPoista