lauantai 21. heinäkuuta 2012

The Dark Knight Rises

Onnellinen nörtti on onnellinen. Viisi tähteä viidestä.

4 kommenttia:

 1. Kääk. En ole vielä nähnyt. Odotukset on kovat. Niin paljon on tullut kehuja.

  PS: Blogini on muuttanut.

  VastaaPoista
 2. Minun kohdallani kovista odotuksista huolimatta elokuva onnistui yllättämään positiivisesti. Varsin synkästä fiiliksestä huolimatta leffa onnistui mielestäni palkitsemaan katsojan. Kannattaa käydä tarkastamassa. :)

  VastaaPoista
 3. Haluatko kertoa tarkemmin, miksi näin? Itsehän pidän kyseistä elokuvaa Nolanin Batman-trilogian huonoimpana (lue perusteluni täältä).

  VastaaPoista
 4. Ei ole niinkään halusta kiinni, vaan en oikeastaan osaa. Tämä osui itsellä johonkin oikeaan hermmoon, vaikka näin ei näytä internetsin perusteella kaikille käyneen.

  Elokuvasta jäi harvinaisen hyvä fiilis, ja erityisesti lopetus oli minun näkökulmastani täydellinen (arvosteluusi viitaten Nolan tuskin petasi ainakaan tarkoituksella 4. osaa, koska ei aio itse missään tapauksessa moista tehdä). Lopetus oli itse asiassa minusta niin hyvä, että tämä voisi olla viimeinen Batman-elokuva - koskaan. Tuskin, mutta voisi olla.

  Ihan yksin en sentään tunnelmieni kanssa ole. Pääsin nimittäin todistamaan sitäkin, kun katsojat taputtivat elokuvan päättyessä. :)

  VastaaPoista