maanantai 14. kesäkuuta 2010

Näyttääkö Sean Bean Eddard Starkilta...

Vai näyttääkö Eddard Stark Sean Beanilta?

Ja sitten vielä aikas tuore teaser.

Jännitys tiivistyy ja odotukset kohoaa!

6 kommenttia:

 1. Talvi on tulossa, niin se vain on. Koskaan en ole yhtään tv-sarjaa odottanut, mutta tämä on poikkeus...

  Hyvä blogi muuten. Joskus suht kauan aikaa sitten lueskelin noita vanhempia kirjoituksiasi ja päädyin nyt uudestaan sivuillesi. Varsinkin tuo Pirunsydän-kampanja on mielenkiintoista luettavaa.

  Muuten, joissakin viesteissä vilahti ideoimasi Routamaat-niminen D&D-setting. Luin siitä joskus jotakin, oliko se nyt tästä blogista vai joltakin muulta sivulta. Se vaikutti sen verran kiinnostavalta, että kysäisen, oletko kehittänyt settingiä lisää? Kaveri nimittäin osti Pathfinderin lahjaksi ja olen koittanut sen jälkeen etsiä kaikenlaista inspiroivaa. :)

  -Jax

  VastaaPoista
 2. Routamaalla taisi olla peräti "oma" blogi joskus viime vuonna... Blogin taisin poistaa kampanjan kuollessa, mutta löytyisköhän tekstinpätkät vielä jostain... Routamaasta oli itse asiassa aika melkoisesti tietoa - muistaakseni 30 sivua - että jos ne jostain vielä löydän, niin voisin heittää ne vaikka scribdiin pdf:ksi, jos kiinnostusta löytyy.

  En kyllä uskalla luvata, että ne tiedostot jostain löytyy... arkistointi ei ole vahvuuksiani.

  VastaaPoista
 3. Ja kiitoksia kehuista! Nyt blogi päivittyy vähän hitaammin, kun kesällä on kaikenlaista muuta hommaa, mutta josko se taas syksystä virkistyisi...

  VastaaPoista
 4. Routamaa kiinnostaisi kyllä, mutta ei se mitään, jos ei löydy. Tsemppiä vaan blogipitoon, ei näitä suomalaisia roolipeliblogeja niin suuria määriä ole.

  -Jax

  VastaaPoista
 5. Routamaa-filut löytyivät! Laitan ne tässä joku päivä pdf-tiedostoina Scribdin kautta, jahka ehdin.

  VastaaPoista
 6. Uijui. Kiitoksia paljon! :D

  -Jax

  VastaaPoista