keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Green Ronin: Dragon Age RPG Set 2 Open Playtest

Green Ronin raportoi pari viikkoa sitten, että koska Set 2 on hieman viivästynyt, pistävät he jakoon sen "crunch"-osion avoimena testiversiona - ja tänään se oli ladattavissa!

81 sivua pitkä dokumentti sisältää materiaalia niin pelaajille kuin pelinjohtajillekin, ja pikaisella vilkaisulla voi vain huokaista tyytyväisenä. Tämä on sitä mitä halusinkin.

Hienoa, Green Ronin!

7 kommenttia:

 1. Näytti ihan kivalta vaikka musta backgroundeja on tuossa ihan liikaa. Antiva, Orlesia, Beresaad ja Duster kääpiöt olis ihan riittävästi, ehkä pitää rekisteröityä Green Roninin sivuille ja olla äänessä tästä. :P

  VastaaPoista
 2. Minun puolestani nuo antivalaiset sun muut olisi voinut jättää pois - mutta tältä "musta tuntuu" lähinnä sen takia, että en ole perehtynyt hirveän tarkasti Thedasin loreen, ja nuo ei sanonut mulle paljon mitään.

  Luolakääpiöt olisi voinut kyllä minun puolesta pistää yhden taustan alle - mutta onpahan ainakin varaa valita.

  Qunari on musta aika must taustana - mutta siihenkin olis varmaan riittäny yks näin 2-settiin. Vähän pelottaa minkä "kuvan" ne valitsee painokseen; toivon Steniä, mutta pelkään tieflingiä...

  VastaaPoista
 3. Antivalaiset lähinnä Zevranin takia tahtoisin mukaan mutta orleasilaiset ja qunarit on kyllä tärkeämmät. Pelkään myös tieflingiä. Tal'Vashoht on muuten myös turha, pahiksiahan niiden piti olla ;) Toivotaan parasta.

  VastaaPoista
 4. Orlaisilaisista puheen ollen, mua jotenkin hämää tuo niiden "ranskalaisuus"; heidän nimistönsä on selkeästi ranskalainen ja ranskalaisia sanoja löytyy orlaisilaisia koskevasta loresta, esimerkiksi "chevalier" ja "main-gauche".

  Muistakin kansoista löytyy selviä vaikutteita, mutta orlaisissa nämä vaikutteet ovat ehkä liiankin selkeitä verrattuna esimerkiksi selvästi fantastisimpiin tiefling-henkisiin qunareihin. Minusta tällaiset ääripäät ei tule synkkaamaan samassa maailmassa.

  VastaaPoista
 5. Orlais ja koko Luoja (Maker) uskontona (kristinusko) ja tempaistu suoraa Ranskasta. Andraste on Jeanne d'Arc (Orleansin neitsyt vrt. Andraste syntyi Orlaissa) ja tämän aviomies vastaa likimain prinssi Kaarlea joka juoni Jeannen päänmenoksi. Itseäni tuo ei ole häirinnyt, lähinni huvitti kun tajusin yhteyden.

  Tiefling-qunarit häiritsee enemmän kuin näiden kahden erilaisuus. Sten-qunarit on ainoita oikeita.

  VastaaPoista
 6. Enpä tullut ajatelleeksikaan Andrastea Jeanne d'Arc -analogiana, vaikka juuri luin Juliet Barkerin satavuotista sotaa käsittelevän kirjan Conquestin. Tässä kirjassa annetaan mielestäni mielenkiintoinen ja ainakin fiktiosta poikkeava kuva Jeannen ja Kaarlen suhteesta ja yhteistyöstä.

  Ikävä kyllä Tiefling-qunarit ovat tällä hetkellä Thedasin kaanonia, mutta se on onneksi helppo kumota yhdellä pelinjohtajan kädenheilautuksella.

  VastaaPoista
 7. I love it. I hope that more and more Blogger will use this feature in the future, because it just makes the internet better I think!

  Game Of Thrones Season 6 Episode 2 (Air) Release Date
  game of thrones s01e03 streaming online
  Game Of Thrones Season 6 Cast Prediction, Spoiler

  VastaaPoista