torstai 6. tammikuuta 2011

Valoa pimeän ropetunnelin päässä!

Näyttäisi siltä, että pääsen pitkästä aikaa johtamaan peliä! Ilon päivä!

Tarkoitus oli eilen pelata jälleen Maken Thread of Sanity -kampanjaa Mumblen avulla, mutta koska yksi pelaajista ei päässyt paikalle, emmekä saaneet parhaista yrityksistämme huolimatta Baldur's Gate II:en moninpeliä toimimaan, niin ajauduimme keskusteluun mahdollisuudesta aloittaa toinen ropekampanja, jota pelattaisiin pienemmällä porukalla.

Peliksi päätettin Dragon Age RPG, josta on käytössä niin ilmestynyt Set 1 kuin myös beta-vaiheessa oleva Set 2. Toinen pelaajista, Make, pääsi jo hahmokonseptissaan ja hahmonluonnissaan varsin pitkälle, ja minullakin on mielestäni jo aika hyvä kampanjan aloitus mielessä.

Kampanja tulee ainakin alustavasti kulkemaan nimellä "Sielun kurimus", "The Blight of Soul", jos englanti kuulostaa siistimmältä. Peli sijoittuu todennäköisesti Lohikäärmeen ajan loppupuolelle, ja viides kurimus ja pimeyden sikiöiden hyökkäykset ovat vain sumentuneita muistoja maallisempien ongelmien nostaessa päätään.

Pitkästä aikaa tuntui mukavalta eilen ideoida vähän kampanjaa ja yli puolen vuoden tauko peleissä ja peluuttamisessa näkyy kyllä motivaation määrässä. Pelinjohtajan hommat tarkoittavat sitä, että Monttukin saattaa taas virkistyä ja täyttyy "katsokaa kampanjaani!" -merkinnöistä. Toisaalta kirjoitusharrastukseni varmaan jonkin verran kärsii - mutta tuleepahan kirjoitettua sitten tuota isoa, pelottavaa ja pahaa gradua... Ei kyllä oikeasti tule kirjoitettua gradua.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Jäämme odottamaan jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Hyvä että pelit lähtee pyörimään. Jkl:ssä alkaa GURPS-peli joka sijoittuu 1100-luvun ranskaan. Kapteeni Alataristen tyyppisen hahmon yritän tehdä. :)
  T: Tenchu

  VastaaPoista
 3. "Hyvä että pelit lähtee pyörimään. Jkl:ssä alkaa GURPS-peli joka sijoittuu 1100-luvun ranskaan. Kapteeni Alataristen tyyppisen hahmon yritän tehdä."

  Mielenkiintoisen settingin olette ainakin valinneet, sillä sydänkeskiaikaa näkee aika harvoin peleissä käytettävän. GUPS taitaa olla tuollaiseen menoon varsin hyvä systeemi.

  VastaaPoista
 4. "Kuulostaa mielenkiintoiselta. Jäämme odottamaan jatkoa. "

  Jatkoa tulee, jahka saadaan sovittua pelipäivä. Innolla odottelen itsekin. :)

  VastaaPoista