tiistai 6. huhtikuuta 2010

Dragon Age -hahmo: Beldan

Name: Beldan
Background: City Elf
Class: Warrior
Languages: Trade Tongue

Beldan eli koko lapsuutensa ja nuoruutensa Denerimin haltiaslummeissa. Orvon haltian kohtalo ja tulevaisuus eivät vaikuttaneet valoisilta, ja Beldan ajautuikin jo nuorena rikollisuuksien ja lavean tien kulkijoiden pariin. Pian Beldan oli niin syvällä Denerimin alamaailmassa, ettei nuorella haltialla tuntunut olevan toivoakaan poispääsystä. Vuodet muuttuivat pitkäksi, sumuisten kujien, varkauksien ja selkäänpuukotusten näyttämöksi, ja kysymykset omista juurista hautautuivat syvälle unohduksiin.

Surmattuaan Denerimin yössä erään tärkeän jaarlin perillisen Beldan joutui kuitenkin jättämään Denerimin lainsuojattomana ja vainottuna taakseen. Nuori haltia pakeni takaa-ajajiaan syvälle erämaihin, mutta villissä luonnossa selviytymään taitamaton haltia olisi varmasti kuollut yhtä varmasti kuin palkkionmetsästäjien käsissä, ellei olisi kohdannut yksinäistä, vaeltelevaa dalish-haltiaa. Vanha dalish hoivasi nälkiintyneen ja sairaan Beldanin terveeksi, ja kertoi haltianuorukaiselle tämän ensimmäiset tarinat Dalesista ja haltioiden ikivanhasta perinteestä.

Vielä suuremman lahjan dalish-soturi antoi Beldanille, kun palkkionmetsästäjät löysivät kaksikon; vanhus uhrasi oman henkensä taistelussa ihmissotureita vastaan. Taistelun päätteeksi vanha haltia pyysi Beldania ottamaan hänen varusteensa ja lähtemään etsimään dalish-haltioita. Vanhus toivoi hartaasti, että nuori haltia löytäisi paikkansa ja ottaisi verenperintönsä haltuun. Beldan, vuosien saatossa kylmäksi ja kyyniseksi muuttunut, sielultaan synkkä olento, ei kyennyt pelastajaansa juuri kiittämään, mutta vanhan haltian tarinat ja neuvot jäivät elämään hänen sydämmessään.

Vanhuksen jousen olalleen heitettyään Beldan suuntasi syvemmälle villeille seuduille haudattuaan vanhan auttajansa tämän viimeisten ohjeiden mukaan.

(Drizzt Clone... Dragon Age style. Any questions?)

Health: 33
Defense: 12
Speed: 14 (13 jos heavy leather armor)
Armor Rating: 4

Communication 1
Constitution 2
Cunning 3
Dexterity 2 (Stealth)
Magic 0
Perception 2
Strength 1
Willpower 1

Talents: Armor Training, Dual Weapon Style, Archery Style
Weapon Groups: Brawling, Bows, Heavy Blades, Light Blades

Equipment: A backpack, traveler’s garb, a waterskin, heavy leather armor, longsword, dagger, short bow (with a quiver and 20 arrows), 59 silver coins.

Goals (ehkä enemmän pelaajan, kuin hahmon tavoitteita):
- löytää dalish-haltiat, ja oppia ikivanhasta perimästään
- päästä osaksi dalish-haltiaheimoa
- jättää rikollinen menneisyytensä taakseen
- kaksi sapelia ja eläinkumppani

Vaikka Dragon Age -roolipelin hahmmonluonnissa 1-tason hahmoista tulee varsin... värittömiä, niin jotain houkuttelevan yksinkertaista ja vaivatonta siinä on.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Pitäisi teettää t-paita "Minäkin pelaan Drizzt kloonilla" :D

    VastaaPoista
  2. Toinen hyvä vaihtoehto olisi Drizztin kuva ja alle teksti "Watch my Drizzt Clone!"

    Tai "Do you want to hear about my Drizzt Clone?"

    VastaaPoista