keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Praedor: Aarteita

Lunnaista saadut aarteet:

Byrnin Ketjuhauberkki.
Tämä on Byrnin suvun taidoistaan kuuluisten käsityöläisten valmistama ketjupaita. Yksikään noista käsityöläisistä ei taitojensa salaisuutta kerro, mutta siitä huolimatta heidän kädenjälkensä on poikkeuksellisen vaikuttavaa.

Hauberkin ketjujen silmukoihin on uskomatonta kärsivällisyyttä vaatien palmikoitu kultalankaa ja punaista nauhaa, jonka ansiosta takki tuntuu kiiltävän kullanpunertavana aina, kun voimakas valo tämän erikoisuuden tuo esiin. Lisäksi kulta ja kallis, värjätty nauha tuovat melkoisen paljon lisää hintaa tälle taidonnäytteelle, jonka paino on hämmästyttävästi onnistuttu pitämään kurissa.

Suoja 7, Paino 100, Arvo ~40 kr


Haukkakypärä.
Byrnin suvun muinainen ylpeys, jonka huhutaan periytyvän aina Holrusin velhoruhtinas Vortan Aranosin ajoilta saakka, ja kuuluneen tämän henkivartiokaartin päällikölle. Tarinat kertovat kypärän kuuluneen täydelliseen haarniskaan, mutta muut osat varustuksesta ovat kadonneet historian hämäriin.

Kypärä on taitavasti muokattu muistuttamaan haukanpäätä, ja sen ohimoilla levittäytyvät siivet lisäävät kypärän vaikuttavuutta. Visiiri on kuin haukannokka. Lisäksi sen täytyy olla valmistettu jollain yliluonnollisilla menetelmillä, sillä se on huomattavasti kevyempi, kuin tavallinen täyskypärä.

Suoja 6, Paino 30


Haukkasäärystimet:
Nämä säärystimet on valmistettu Byrnin mestarisepän kunnianosoituksena Haukkakypärälle, ja niihin on kaiverrettu pikkutarkasti lentäviä haukkoja, pilviä ja tähtiä.

Lisäksi polvia suojaavat haukanpäät nokkineen toimivat ilkeänä aseena lähitaistelussa.

Suoja 7, Paino 20, +1 tappeluheittojen vaurioihin, kun potkaistaan polvella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti