maanantai 7. syyskuuta 2009

Seitsemäs Praedor-sessio: Ja ystäviä sen kuin satelee...

Vuosi 513 Valiarin aikaa, kesäkuu

Seikkailijamme jatkoivat matkaansa kreivi Enithin luokse, Skeliin, jossa paikkailtiin Jarecin jalka - joka siis nyt amputoitiin - ja täydennettiin varusteita. Lisäksi aikaisemmin paennut rosvokaksikko löydettiin kreivin joukoista, mutta Palon kosti Jarecin haavat ja vanhan ritarin pojan kuoleman surmaamalla rosvot metsässä. Kreivi Enith esitti tietämätöntä rosvojen olemassaolosta, mutta toinen rosvoista tunnusti kreivin kyllä palkanneen heidät sieppaamaan pojan - ilmeisesti että kreivi voisi ottaa itselleen vanhan ritarin maat Myllytornin ympäristössä.

Kreivin luona ei kuitenkaan jatkettu sen radikaalimpiin toimenpiteisiin, vaan seurue matkasi pohjoiseen, kohti Tutusia. Matkalla yhytettiin kuitenkin holrusilaisten tiedustelijoiden partio, ja seikkailijoille paljastui kammottava salaisuus: Holrus oli jakanut armeijansa kahtia, ja hyökkäsi Tutusiin kahdelta suunnalta, etelästä ja pohjoisesta!

Tiedustelijajoukko voitettiin paikallisten maalaisten muodostaman nostoväen ja erään paronin joukkojen avulla, mutta Etelä/Itä-Tutus ei ollut vieläkään turvassa; yhdeltä tiedustelijalta saatiin nimittäin tietää, että Holrusin eteläisen armeijan johtaja, Elior Vadar suuntasi armeijoineen seudun tärkeintä kaupunkia, Idamaria kohti.

Seikkailijat päättivät kuitenkin, että pohjoisessa sijaitsevien kotien puolustaminen oli tärkeämpää, ja yövyttyään taisteluun miehiä lähettäneen paronin luona seikkailijat suuntasivat pohjoiseen. Eteläinen Tutus - joka ei ollut edes lähettänyt juurikaan miehiä pohjoiseen - saisi selviytyä omillaan.

Kaiken kaikkiaan seikkailu sujui mukavasti, vaikka tapahtumat vyöryivätkin vähän eri suuntaan mitä pelinjohtaja oli suunnitellut. Tämä ei kuitenkaan tarkoittanut, että ainakaan minulla olisi ollut "tylsää", vaan vain sitä, että jouduin improvisoimaan vähän enemmän kuin alunperin suunnittelin, ja että pelikerta oli hieman lyhyempi kuin alunperin kaavailin. Kivaa kuitenkin oli, sillä keskustelimme hieman kampanjan tulevasta suunnasta ja mahdollisista seikkailuista, mitä vielä voitaisiin kokea, joten peliltä ylimääräiseksi jäänyt aika käytettiin hyödyksi.

Nyt on sellainen olo, että jokin jäi mainitsematta... Jarecin jalkaa hoitamaan etsitty välskäri
"paras läkäri" -diplomeineen oli ihan jees ep-hahmo ihan näin lonkalta vedetyksi. Tosin diplomin taisi keksiä Juho. :)

4 kommenttia:

 1. vaikka tapahtumat vyöryivätkin vähän eri suuntaan mitä pelinjohtaja oli suunnitellut

  Tuttua huttua!! :D On muuten jännä, miten yleensä parhat eph-hahmot tulee puolivahingossa peliin mukaan. Muistan edelleen kampanjan, jonka BBEG tuli päästä revityllä random dungeonilla hetkenä X. Earthdawn muistoja <3

  VastaaPoista
 2. Hehe... naurut oli kyllä herkässä kun "paras läkäri" -diplomin omistanut välskäri seurasi kiinnostuneena, kun lopulta pelaajahahmot itse päättivät tehdä parhaansa Jarecin parantamiseksi. Amputaatioonhaan siinä päädyttiin, kun niin oli sovittu, ja jalka meni välskärin tutkimuksiin...

  Sanoinkin, ettei minua varsinaisesti haitannut seikkailun uusi suunta, mutta seuraamalla kiskoja seikkailijat olisivat saaneet haluamiaan seikkailuja ja pienimuotoista massataistelua - nyt minun pitää keksiä uudet ratakiskot, joiden päästä noita löytää... >:-D

  VastaaPoista
 3. Me kaivetaan kuoppa metsän keskelle ja jäädään sinne perunasäkin kanssa talvehtimaan.
  Tenchu.

  VastaaPoista
 4. Juuri kun saatte kuopan valmiiksi, kuuluu taivaalta ukkosen jyrinää... ;)

  Ja sitä paitsi ette te voi vielä talvehtia - nyt on kesäkuu (in game)!

  -Jasca

  VastaaPoista